Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties

Advanced B5 Serum

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een hydraterend serum wat uw droge, vochtarme of gedehydrateerde huid strakker maakt, minder rood en elastischer? Dit serum is bijzonder geschikt om de vochtbalans in uw huid te stabiliseren.

Het nieuwe product is Essential B5 Hydrating Serum

Prijs per product:€ 69,50
incl. BTW
Niet langer op voorraad

Hebt u een gedehydrateerde, droge, acne, vette of een andere huid waar hydratatie essentieel is? Het serum richt zich o.a. op het bevorderen van cel vernieuwing waardoor fijne lijntjes en rimpels op het gelaat minder zichtbaar worden.

Dankzij actieve ingrediënten waaronder het actifirm TS verstevigt de huid en maakt het zachter en elastischer. Het Advanced B5 Serum, helpt de glans van de huid te herstellen en beschermt de huid tegen vrije radicalen afkomstig van factoren van buitenaf.

Bent u op zoek naar een product, wat geschikt is voor bijna iedere huid? Dan is het Advanced B5 Serum een uitmuntende keuze. Maak uw huid strakker, minder rood, steviger en elastischer. Het schoonheidsserum werkt diep in uw huid wat resulteert in het beter vasthouden van vocht. Een droge of zeer droge huid? Het Advanced B5 Serum ook wel het Hyaluronzuur serum genoemd is bijzonder geschikt de vochtbalans in uw huid te stabiliseren.

Producttype: Serum
Liefhebbers van dit product kochten ook: Daily Balance Box € 159.50 meer info