Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg

Blog

Als je er goed uitziet voel je je goed - Voel je je goed, dan zie je er goed uit. Je goed voelen komt natuurlijk voor een groot gedeelte van binnenuit. We hebben het dan niet alleen over voeding en voedingsstoffen, maar ook over een positieve levensinstelling en houding. Voor de een zal dit wat gemakkelijker zijn dan voor de ander. Het gaat dan ook niet om een rimpeltje meer of minder, maar om uitstraling! Via dit blog probeer ik je via tips en adviezen  te helpen om er stralender uit te zien. Door de juiste huidverzorging, liefst in combinatie met natuurlijke voedingssupplementen kan  een gave, prettig aanvoelende huid ook voor jou mogelijk zijn! Het geeft meer zelfvertrouwen, wat direct zichtbaar is in je uitstraling.

Huidverzorging geeft zelfvertrouwen

10-12-2014

Acne: het probleem, de oorzaak en oplossing.

Acne is moeilijker te voorkomen en te genezen dan gedacht. Je kent vast wel iemand die met acne te maken heeft. Misschien ondervind je het zelf en/of ken je mensen die er mee te maken hebben. De huidaandoening komt voor in vele vormen. Wanneer men spreekt over ‘acne’ wilt men het nog wel eens in hetzelfde hokje plaatsen als ‘jeugdpuistjes’. Tussen deze twee ‘huidproblemen’ zit een enorm verschil, waar ik later in mijn tekst op terug kom. Middels mijn schrijven wil ik je uitleggen hoe acne eruitziet en de huidproblemen die hieraan zijn gerelateerd. Ten slotte ga ik dieper in op d oorzaak van acne en de oplossing ervan.

Lees meer..
15-10-2013

De huid en de functies ervan

De huid heeft talloze functies die helpen het lichaam te beschermen. Maar hoe ziet de opbouw van een huid er nu uit en wat kan jij doen om een huid te verzorgen. In dit blog bericht gaan we verder in op de lagen van de huid om op deze manier de fundamentele basis te leggen, die nodig is om huidfuncties te begrijpen. Je vind hier een overzicht aan functies van de huid en zult de volgende weken meerdere berichten zien m.b.t. de huid en hoe jij specifieke huidproblemen kunt aanpakken.

Lees meer..
27-09-2013

Langer bruin blijven - hou die mooie bruine kleur nog wat langer aan na de zomer

Je hebt lang gewerkt aan een mooie bruine kleur door uren in de zon te liggen in een vakantieland of gewoon lekker in de achtertuin. Maar jammer genoeg begint naar verloop van tijd de bruine kleur van je huid weg te trekken en begin je er weer wat ‘witter/bleker’ uit te zien. Zonde natuurlijk want dit betekent dat je alleen maar kan genieten van een mooie bruine kleur kort na je vakantie. Hoe blijf je langer bruin? Dat lees je hier.

Lees meer..
03-09-2013

Huidtypes - welke zijn er allemaal en hoe verzorg je de verschillende huidtypes?

Het is bekend dat iedereen een bepaald huidtype heeft. Het is bekend dat cosmetica merken zich vaak richten op één specifiek huidtype om zo effectief het eventuele probleem te verhelpen. Het probleem is echter dat mensen vaak een combinatie van meerdere huidtypes hebben. Maar wat bepaalt nou welk huidtype je hebt en hoe kun jij jouw eigen huidtype bepalen?

Lees meer..
01-09-2013

Huidbeschadiging opgelopen dankzij de zon?

Volgens het Meteorologische stelsel begint de herfst vanaf September de 1e. Het mag dan niet altijd al herfstachtig zijn, maar de winter komt eraan en de natuur bereidt zich hierop voor. Ook de huid zal dit moeten doen en jij kan daarbij een handje helpen. Hoe? Dat lees je hier.

Lees meer..
29-08-2013

De Geschiedenis achter Cosmetica

Ben je geïnteresseerd in de afkomst en de historie achter cosmetica? Lees dan verder. Hier proberen wij jou een stukje geschiedenis te vertellen over de oorsprong van cosmetica en waar het allemaal is begonnen.

Lees meer..
13-08-2013

Beauty Blog van Jeanne

Ben je op zoek naar beauty nieuws, tips en allerlei andere leuke weetjes omtrent beauty, de huid en er mooier uit zien? Dan ben je bij het beauty blog van Jeannell Cosmetica aan het juiste adres. Wellicht ben je geïnteresseerd in nuttige tips omtrent huidbescherming, huidverzorging en huidverbetering. Ik ben al heel wat jaartjes actief in de branche en wil jullie helpen er nóg mooier en stralender uit te laten zien. Hoe kan jijzelf thuis te werk gaan om je huid te verzorgen, te beschermen en te verbeteren?

Lees meer..