Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties
Merk Dermaquest

Dermaquest


Het meer technologische bedrijf DermaQuest, bestaat al verschillende jaren en is alom bekend om het bieden van producten voor ieder huidtype. Acne, Aging en andere huidproblemen daar heeft DermaQuest een uitkomst voor. Het bedrijf heeft wetenschappelijk onderbouwde krachtige producten die alleen aangeboden worden door goed opgeleide huidspecialisten. Het merk is proefdiervrij en biedt voor jong, oud, man en vrouw een breed scala aan huidverzorgende, huidbeschermende en huidverbeterende producten. DermaQuest Skin Therapy bestaat voornamelijk uit op Peptide gerichte producten waardoor het zeer doeltreffend is in het verbeteren en verzorgen van de huid.

Mensen met een verouderde huid en mensen die te maken hebben met acne hebben eenzelfde behoefte. Namelijk: het verbeteren van de huid en toekomstige huidproblemen voorkomen. DermaQuest weet in te spelen op de behoefte van de verschillende doelgroepen door producten aan te bieden waaronder de Pumpkin Peeling. Deze peeling is voor thuisgebruik en kan gebruik worden zowel als anti-aging product als anti-acne product. Door het gebruik van het Pompoen extract weet de Pumpkin Peeling fijne lijntjes te verminderen en rimpels te voorkomen. Hiernaast is het uitermate geschikt voor het voorkomen van nieuwe ontstekingen, vermindert het comedonen en bevordert het de doorbloeding van de huid.
 
DermaClear Cleanser € 30.00 meer info Essential Daily Cleanser € 33.00 meer info DermaClear BHA Cleanser € 33.00 meer info DermaClear Pads € 34.00 meer info Pumpkin Mask - anti aging & anti acne € 34.00 meer info Peptide Glyco Cleanser € 38.00 meer info C-infusion Cleanser € 39.00 meer info Delicate Cleansing Cream € 39.00 meer info Algae Polishing Scrub € 39.50 meer info Delicate Daily Moisturizer € 40.00 meer info Universal Cleansing Oil € 41.00 meer info DermaClear Mask € 44.00 meer info