Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties
Merk Laviesage

Laviesage


Het is u wellicht bekend dat voeding van cruciaal belang is voor uw algehele gezondheid. Sinds de huid het grootste orgaan is van uw lichaam speelt de inname van voeding ook een grote rol op het beïnvloeden van de huid. Naast weersomstandigheden en andere externe factoren wordt u huid dus ook van binnenuit beïnvloed. Om uw huid van binnenuit te beschermen, verbeteren en te verzorgen zijn er Nutricosmetics. Deze voedingssupplementen zijn 99% natuurlijk en worden binnen JeannellCosmetica.nl aangeboden door het merk LavieSage.

LavieSage biedt u hoogwaardige producten voor het verbeteren van uw gezondheid, het beschermen van uw huid en verzorgen hiervan. Naast dat het verbetert en beschermd is Nutricosmetica een zeer waardevolle aanvulling wanneer u behandelingen krijgt van een schoonheidsspecialiste. Microdermabrasie, Peelings en andere behandelingen werken vele malen effectiever wanneer u gebruik maakt van Nutricosmetica.

Stimuleer de collageen aanmaak, verstevig uw huid en vertraag het huidverouderingsproces met effectieve producten als de Boost&Lift, Skollagen en de SkinSupport. Naast anti-aging nutricosmetics heeft LavieSage ook een sterke productlijn die zich richt op het verbeteren van de huid voor mensen met puistjes of hardnekkige acne.
 
    SkinBalance € 29.95 meer info SkinBase € 39.95 meer info SkinProtect € 39.95 meer info XtraC&D3 - 500 en 250 tabs € 44.95 meer info VitaSkin-C € 49.95 meer info SkinClear € 64.95 meer info SkinSecure € 69.95 meer info Skin Base Poeder € 69.95 meer info EpidermOil 90 € 94.95 meer info Skin Hydrate 90 € 94.95 meer info Boost&Lift € 154.95 meer info