Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties
Mannenverzorging

Soorten

Toepassingen

Mannenverzorging


Mannen verzorgingsproducten voor het voorkomen van irritatie bij het scheren en verminderen van rimpeltjes. Ervaart u irritatie tijdens het scheren of heeft u last van ontstekingen na het scheren? De huid van de man moet net als die van de vrouw goed verzorgd worden. Wilt u een betere scheerervaring ervaren en een verfrissend, energiek en gekalmeerd gezicht na een scheerbeurt? Jeannell Cosmetica.nl biedt u talloze scheerproducten. Van scheergel tot scheerschuim en diverse aroma therapeutische oliën die de huid egaliseren, versoepelen, verzachten en kalmeren.

Deze categorie maakt het mannen gemakkelijker specifieke producten te vinden. Echter, wilt dit niet zeggen dat andere producten in de overige categorieën niet geschikt zijn voor mannen.  Integendeel, de producten mits anders staat aangegeven zijn zowel voor vrouwen als mannen te gebruiken. Neem dus als man, gerust een kijk binnen de andere categorieën voor verzorgende, verbeterende of beschermende cosmetica.

Naast huidverzorgende scheerproducten, vindt u ook energie gevende dag en nachtcrèmes voor de man. Verschijnen de eerste tekenen van huidveroudering op het gezicht? Anti aging producten binnen het Mannen verzorging assortiment helpen u met het bestrijden van het huidverouderingsproces. Voor de gevoelige huid, de vette huid en voor andere huidtypes en huidproblemen kunt in deze mannen categorie terecht!
    Crème-kleimasker - Masque nettoyant à l'argile et aux herbes € 35.00 meer info C-infusion Cleanser € 39.00 meer info Herstructurerende en energiegevende Crème - Prime Regenera I € 217.00 meer info