Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties

Probiotics 30

Omschrijving:

Ondersteunt het immuunsysteem, verbetert de darmflora en zorgt voor een betere spijsvertering. Probiotics is een pre- en probioticum met 7 bacterieculturen. Ons maagdarmstelsel bevat duizenden verschillende micro-organismen, de zogenaamde darmmicrobiota. Er is aangetoond dat de darmmicrobiota een sleutelrol speelt bij gezondheid en ziekte.

Prijs per product:€ 29,95
incl. BTW

Aantal:

De bacterieculturen in Probiotics dragen bij aan het in stand houden en het herstellen van het microbiota evenwicht in de darm en ondersteunt daarmee het immuunsysteem en de gezondheid. Ons maagdarmstelsel bevat duizenden verschillende micro-organismen: de zogenaamde darmmicrobiota. Er is aangetoond dat de darmmicrobiota een sleutelrol speelt bij gezondheid en ziekte. De darmmicrobiota beïnvloedt metabolische, fysiologische, immunologische en voedingsprocessen in het menselijk lichaam en draagt bij tot een goed functionerend immuunsysteem. De darmmicrobiota vormt in de darm een fysieke barrière tegen pathogenen en allergenen. In een gezonde situatie is de darmmicrobiota in evenwicht. Echter, factoren zoals stress, een wisselvallige levensstijl, reizen of consumptie van industrieel bewerkt voedsel kan de darmmicrobiota verstoren. Daarnaast zijn er meerdere ziekten en klachten geassocieerd met verstoringen van de darmmicrobiota zoals allergieën, ontsteking gerelateerde darmproblemen, het prikkelbare darm syndroom, etc. Bij dergelijke verstoringen is er sprake van minder diversiteit van microbiota.

 

Ingrediënten: maïszetmeel, maltodextrine, inuline, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, bacteriecultuur, fructo-oligosachariden (FOS), enzymen (amylase), vanillepoeder, mangaansulfaat. Omhulling capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

Producttype: Capsule