Mijn shopping bag

Uw shopping bag is leeg
Klik voor meer opties

Reiniging voor oogmake-up - Soin démaquillant yeux

Omschrijving:

Oogmake-up met gemak verwijderen doet u met deze reinigingsgel van Decléor. Met een zijdezachte structuur samengesteld uit natuurlijke ingrediënten ontstaat er een fris gevoel en biedt het de huid verzachting.

Prijs per product:€ 24,70
incl. BTW
Niet langer op voorraad

Een snel werkende reinigingsgel voor het verwijderen van oogmake-up. Reinigingsgel voor de ogen dat zich richt op het verwijderen van alle soorten make-up. Deze op kamille en groene thee gebaseerde reinigingsgel laat waterproof mascara met gemak verdwijnen waaronder de meest hardnekkige. Het product bestaat uit een blauwe waterfase en een olie fase wat het reinigen vergemakkelijkt.

Droge of gevoelige ogen? Het maakt niet uit! Dit product is voor iedereen te gebruiken en kan zelfs voor mensen met contactlenzen de ideale oplossing zijn.

Door gebruik te maken van een milde formule, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten ontstaat er een heerlijke geur wat een fris gevoel geeft.
Deze reinigingsgel voor make-up biedt verzachting, vermindert opgezette oogleden en kalmeert de ogen. Ten slotte werkt deze reinigingsgel verzorgend voor uw wimpers.

 

Producttype: Gel